ASICS PENANG BRIDGE INTERNATIONAL MARATHON 2015


Asics Penang Bridge International Marathon 2015

Penang's most anticipated sporting event, the Asics Penang Bridge Intentional Marathon (2015) will be back this 22 November 2015 at the Penang Bridge (old bridge)

For the last 8 years, the Penang Bridge International Marathon has been the signature event of Penang, attracting runners from all over Malaysia and around the globe. Our previous title sponsor Asics, one of the world's leading sports equipment will again be supporting the marathon this year.

There are a total of 4 categories this year, the Full Marathon, Half Marathon, 10KM Open and 10KM Junior. The Penang Bridge International Committee is targeting 40,000 runners this year.

Early Bird Registration - up to 7,000 runners only
Categories
Ages
Registration Fees
Full Marathon

RM 60
Full Marathon Men Open / Women Open
18 years old and above

Full Marathon Men Veteran / Women Veteran
40 years old and above

Half Marathon

RM 50
Half Marathon Men Open / Women Open
18 years old and above

Half Marathon Men Veteran / Women Veteran
45 years old and above

10 KM Open

RM 40
10 KM Men Open/ Women Open
18 years old and above

10 KM Junior

RM 30
10 KM Junior Boys/ Junior Girls
13 – 17 years old



Starting Times , Finishing Times and Qualifying Hours
Categories

Starting Times
Finishing Times
Qualifying Hours
Full Marathon Men Open & Men Veteran

1.00am
8.00am
7 hours
Full Marathon Women Open & Women Veteran

1.15am
8.15am
7 hours

Half Marathon Men Open & Men Veteran

3.30am
7.00am
3 hrs 30 minutes
Half Marathon Women Open & Women Veteran

4.00am
7.30am
3 hrs 30minutes
10 KM Junior Boys

7.00am
8.30am
1 hr 30 minutes
10 KM Junior Girls

7.15am
8.45am
1 hr 30 minutes
10 KM Men Open

7.30am
9.00am
1hr 30 minutes
10 KM Women Open

7.45am
9.15am
1 hr 30 minutes




Finally the day is here , We purposely drive from Kuala lumpur to PeNAng to run this marathon that happenning on 22 November 2015 and luckily it only takes four hours drive , We booked a Semi-D homestay  at Sierra Vista Bayan Lepas for three days two nights . we plan to explore Penang as well since we are here for three days . marathon registration been made few month back and tour been planned well by me to fullfill the time for during we exploring Penang .

On this trip we stopby at ipoh for breakfast before continue heading back to penang and stopby ipoh again when we heading back to Kuala Lumpur from Penang  .


The Race started at 6.30am for men and 7am for women , everyone here was early for warm up or stretching before the race started . the race begin infront of eastin Hotel and finish at infront of Queensbay Mall .


Beginning on run I was fast but won't last long , during the race I walk more than run and my leg starting giving me warning sign of cramp gonna happen soon when I was at 6km , Luckily there was Salonpas Promoter Spray Pain Relief for cool and relief my muscle .


I make it to the finish line and used 01:40 minute for 10km but my leg started to cramp when I'm on the way to collect my Medal and I was the last one among my friend...hehe

Comments

Popular posts from this blog

Klebang Original Coconut Milkshake @ Melaka

Big Bowl Curry Noodle , Selayang

New Boston Restaurant @ Klang

How Emerald Brilliant Produce Cheongsam

Yuen Buffet Steamboat , Kelana Jaya